Werken of stage bij DagjeGPS.nl

Welkom in ons team van DagjeGPS.nl!

Het aantal activiteiten en arrangementen van DagjeGPS.nl groeit en daardoor is er regelmatig plaats voor nieuwe medewerkers die ons team (tijdelijk) komen versterken. Ons team kent geen fulltime vacatures voor een langere periode, maar we zijn wel continu op zoek naar nieuwe organisatietalenten. Heb jij het talent om groepen te begeleiden, te entertainen of je bent gewoon goed in het creatief uitwerken van ‘Het Gezelligste Dagje Uit’? Laat dan zeker iets van je horen!

Stuur ons per e-mail jouw korte motivatie met CV of loop gerust even binnen bij Olympia uitzendbureau in Schijndel. Wij raden je vooral aan onze website in de gaten te houden voor het vinden van nieuwe vacatures. Schrijf je nu alvast in voor onze eerstvolgende nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter!

 

Ons team bestaat uit vrijwilligers, stagiairs en oproepkrachten. Onze teamleden worden direct begeleid en aangestuurd door de ‘teamcaptain’ Patrick van der Heijden. Patrick heeft de nodige vakkennis opgedaan tijdens zijn opleiding Vrijetijdsmanagement aan de NHTV te Breda. Het RecreatieTeam van DagjeGPS.nl biedt vooral vrijwilligers, leerlingen en studenten een kans om praktische vakkennis en ervaring op te doen in de recreatie en vrijetijdsmarkt.

 

Vind jouw stageplaats via S-BB!

DagjeGPS.nl is door S-BB (voorheen ECABO) officieel erkend als leerbedrijf voor beroepsonderwijs in het bedrijfsleven. Wij bieden het hele jaar door leerlingen de kans om praktijkervaring op te doen in hun eigen vakgebied, zoals marketing-, communicatie- en evenementenmanagers. Uiteraard maakt ons team de leerlingen zoveel mogelijk enthousiast voor de vrijetijdsmarkt, want ‘als je het leuk vindt wat je doet, dan hoef je nooit te werken…’ Heb jij de ambitie om in de recreatie te werken? Wij hebben de volgende stageplaatsen vrijwel het hele jaar door beschikbaar:

Assistent Communicatiemedewerker
Marketingmedewerker RecreatieTeam
Medewerker RecreatieTeam (Evenementen)

Lees binnenkort meer via onze portal op www.s-bb.nl voor de details of neem contact op met de Servicedesk van SBB!

Ons team zoekt actieve en initiatiefrijke medewerkers die op onze enthousiaste en persoonlijke wijze gezelschappen kunnen ontvangen, kunnen begeleiden en die operationeel en strategisch kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen op de vrijetijdsmarkt. Als jij een dynamische stageplaats zoekt, dan biedt ons team deze kans het hele jaar door. Wij vragen je wel om snel te reageren, want het aantal plaatsen per periode is beperkt! Fanatieke studenten zijn van harte welkom om lid te worden van ons RecreatieTeam!

 

Vrijwilligers én oproepkrachten gevraagd!

Heb je altijd al willen werken in het toerisme, de recreatie of de vrijetijdsmarkt? Het team van DagjeGPS.nl is continu op zoek naar nieuwe teamleden, waaronder vrijwilligers, oproepkrachten en stagiairs die het leuk vinden om ‘Het Gezelligste Dagje Uit’ in de praktijk te brengen, te testen en te verbeteren. Daarnaast zoeken we actieve en initiatiefrijke medewerkers die op onze eigen enthousiaste wijze een diversiteit aan gezelschappen kunnen ontvangen en kunnen begeleiden. Als je op zoek bent naar een fulltime betaalde baan, dan heeft het op dit moment (nog) geen zin om te solliciteren. Vanzelfsprekend weten we niet hoe hard het team groeit. Daarom vragen wij je toch alvast te reageren door een kort mailtje te sturen of te bellen! Dit mag het hele jaar door en iedereen is van harte welkom om lid te worden van ons RecreatieTeam! DagjeGPS.nl zoekt vrijwilligers én oproepkrachten in de functie van:

Medewerker RecreatieTeam (m/v)

Interesse? Mail of bel ons team meteen!

 

Ook actief aan de slag in het team van DagjeGPS.nl?

Kom werken bij het gezelligste team van Nederland!

 

Mail jouw korte motivatie met contactgegevens naar: info@dagjegps.nl óf bel 0877-848408 voor recente vacatures als flexibele oproepkracht bij ons team.

 

Graag tot ziens als nieuwe collega in ons team!!!

 

Graag tot ziens bij DagjeGPS.nl!

Beleef Samen ‘Het Gezelligste Dagje Uit’!

INFORMEREN EN RESERVEREN?

BEL: 0877-848408

DagjeGPS.nl – RecreatieTeamVlagheide.nl – HetGezelligsteDagjeUit.nl