Reviews en referenties

Regelmatig lezen we de mooiste reacties van de gezelschappen die samen het gezelligste dagje uit bij DagjeGPS.nl hebben beleefd. Ook op facebook staan onze recente activiteiten met reacties vermeld. Hieronder enkele voorbeelden van reviews die ons team mocht ontvangen of op beoordelingswebsites is tegengekomen…

Enorm bedankt daarvoor!!!

 


Datum: 11 april 2015

Deelnemer: Miranda der Kinderen, Buurtvereniging Rozengaard uit Boxtel

Arrangement: Dagje GPS ‘Koeverings Ganzenbord’ en Fotozoektocht ‘Vlagheide’

Reactie via e-mail:

Hoi Patrick,

Heel erg bedankt nog voor de leuke foto’s die we hebben ontvangen van ons dagje GPS op 11 april.
Iedereen vond het een zeer geslaagde dag en we hebben er ‘s avonds nog lang over nagepraat dus dat wil toch wat zeggen.
We houden jullie zeker in gedachten en mochten we weer een dagactiviteit in moeten vullen zullen we zeker weer eens een kijkje nemen op jullie site.

Bedankt nog voor alles en tot ziens 🙂

Met vriendelijke groeten,

Miranda der Kinderen
Buurtvereniging Rozengaard


Datum: 25 september 2014

Deelnemer: Chantal Pfeiffer, Gemeente Dronten

Arrangement: Dagje GPS ‘Denken Durven Doen Dropping’

Reactie via WatchApp:

Nog bedankt voor de fantastische dag gisteren! We hebben ons allemaal uiterst goed vermaakt.
Moe, lek geprikt, maar voldaan waren we rond half 11 terug in Dronten.

Ik wilde je toch nog even deze foto laten zien… Het ei ‘zit’ in de lucht ;-)… humor (vonden wij :-D)
(zie ook onze facebookpagina)

Ik kijk uit naar de rest van de foto’s.
Fijne dag


Datum:  2 juni 2014

Deelnemer: Bart van Schaaijk, Elde College Schijndel

Arrangement: Dagje GPS ‘Wie is de Mol?’

Reactie per e-mail:

Beste Patrick,

Bedankt voor de perfecte organisatie!
Het was echt een heel leuk teamuitje. Het spel zit goed in elkaar.
De enquete heb ik ingevuld.
Het enige wat ik nog niet weet is of de hoogte van het bedrag met de veiling een rol speelde. Het is me duidelijk dat de mol de laatste bieding moest binnenhalen, maar ik heb geen idee of de hoogte van het bedrag nog van belang was.
Verder waren we een stuk eerder klaar dan oorspronkelijk gepland. Wij waren rond 13.00 uur terug, terwijl de planning 14.30 uur was. Voor ons geen probleem, maar misschien goed om in jullie programmering rekening mee te houden.

Nogmaals bedankt voor de mooie dag!

Groeten,

Bart


Datum: 4 februari 2014

Deelnemer: Marcel van Dinther, eigenaar van Restaurant De [H]eerlijkheid van Schijndel

Arrangement: Dagje GPS ‘Denken Durven Doen Dropping’

Reactie per e-mail:

Dank je wel Patrick!

We hebben een geweldig gezellige dag beleefd en veel plezier gehad. Bijkomend voordeel is idd wel dat ons hele personeel nu weet wat zo’n dagje GPS inhoudt. We zullen het zeker verder vertellen.

Dank je, groet,

Marcel


Datum: 21 september 2013

Deelnemer: Nancy Timmermans, Korfbalvereniging Avanti (Recreanten)

Arrangement: Dagje GPS ‘De Moordzaak Schijndel’

Reactie op facebook:

Nancy schreef: Het was een zeer geslaagde middag. Veel positieve reacties van onze recreanten.
Bedankt voor de goede organisatie!


Datum: 8 september 2013

Deelnemer: Ellis Hubers, Familie Bouwmans

Arrangement: Dagje Vlagheide (fotozoektocht met Tasje Vlagheide)

Reactie:

Goedemiddag Patrick,

Hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor de leuke dag van gisteren!

We hebben heel veel positieve reacties gehad, hoewel sommigen de tocht net wat te ver vonden, maar ook dat was niet per se negatief bedoeld.

Maar mede door deze tocht hebben we een zeer geslaagde familiedag gehad.

Bedankt, succes met je bedrijf en wellicht tot ziens!

Groetjes,

Ellis
namens Familie Bouwmans


Datum: 7 september 2013

Deelnemer: Annemarie van der Wijst, Schijndel e.o.

Arrangement: Dagje GPS ‘Dagje TV maken’

Reacties op facebook:

Het was geniaal! We hebben enorm gelachen. Een echte aanrader!
Ben benieuwd naar de DVD!

RecreatieTeam Vlagheide het was super leuk die gps tocht met film opnames! Lachen, gieren, brullen. Kijk uit naar de DVD!


Datum: 25 mei 2013

Deelnemer: Helmy Claessen, Bekkers Adviesbureau uit Sint-Oedenrode

Arrangement: Dagje GPS ‘De Rooise Moordzaak’

Reactie:

We hebben het prima naar ons zin gehad, er wordt vandaag hier volop nagepraat. En ja, dan kunnen de social media niet achterblijven natuurlijk. Een leuke manier om e.e.a. te delen, mooi dat jullie daar ook zo actief in zijn!

(…)

Bedankt voor jullie goede zorgen en wie weet tot een volgende keer!

Groet Helmy
Bekkers Adviesbureau


Datum: 20 oktober 2012

Deelnemer: De heer P.M.M. van den Elzen, Bol Adviseurs uit Schijndel

Arrangement: Dagje GPS ‘De Moordzaak Schijndel’

Reactie:

Goedendag Peter en Patrick,

Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie bijdrage aan het jaarlijks door collega Tamara te organiseren kantooruitje.
Het was leuk om in Schijndel rond te lopen en wat meer te zien dan je het gehele jaar ziet, vooral als je zelf niet in Schijndel woont.
De collega’s en/of wederhelften die ik heb gesproken waren enthousiast en vonden de tijd te kort en dat laatste is een goed teken.
(…)

Succes met het bedrijf en met Schijndel recreatief op de kaart te zetten en te houden.

Met vriendelijke groet,

P.M.M. (Peter) van den Elzen FB
Partner – Federatie Belastingadviseurs

Als bijlage ontvingen we een foto van een team poserend voor de Schijndelse villa Rozenburg, het hoofdkantoor van Bol Adviseurs.


Datum: 8 september 2012

Deelnemer: De heer B. Linskens, vriendengroep uit Schijndel

Arrangement: Dagje GPS ‘De Moordzaak Maaskantje’ en Dagje GPS ‘Koeverings Ganzenbord’

Reactie:

Hoi Patrick,

Nog even een berichtje van ons. We hebben vernomen dat onze vriendengroep een topdag hebben gehad!!!! Het was vermoeiend, maar iedereen zat voldaan aan de bbq. Vooral ‘De Moordzaak Maaskantje’ was bijzonder in de smaak gevallen.

Dus nogmaals onze hartelijke dank voor al jullie goede zorgen, meedenken en meeleven.

Ga zo door.

Groetjes,
Bram Linskens


Datum: 2 mei 2012

Deelnemer: De heer D. Bruggeman, Hotel & Restaurant Het Tramstation, Erp

Arrangement: Dagje GPS Het Duits Lijntje

Reactie:

Beste Patrick,

Dank je voor het toezenden van de foto’s. Ik ga ze zo meteen bekijken! Wij kijken ook terug op een erg leuke dag met goede ingrediënten voor teambuilding: gezelligheid, elkaar helpen, ontberingen leiden, en er samen iets moois van maken!

Zeker ook door jullie geweldig professionele goede inbreng is de dag zeer geslaagd.

Met vriendelijke groet, David Bruggeman


Datum: 23 februari 2012

Deelnemer: Nick Dorssers, Personeelsvereniging Alt Arce, Arcen

Arrangement: De Moordzaak Maaskantje

Reactie:

Hoi Patrick,

Jullie ook bedankt voor de organisatie, en natuurlijk de foto’s! Iedereen vond het een zeer geslaagd uitje. Vooral Majoor de Moker was erg amusant. Misschien 1 tip: zorg dat het eten van het ‘Turbomenu’ verplicht wordt in het GPS spel, want fanatieke teams stoppen niet om te lunchen ;).

Groetjes, Nick


Datum: 23 september 2011

Deelnemer: Personeel Basisschool De Goede Herder, Helmond

Arrangement: De Moordzaak Schijndel (met aansluitend pizza’s bakken op locatie)

Reactie:

Hallo Patrick,

Hierbij nog even een reactie namens het schoolteam van BS De Goede Herder Helmond: We hebben prima genoten van het Schijndels Moordspel: voldoende spanning, gezelligheid, inhoud en sfeer. Dank voor de geweldige organisatie door jullie team; compliment hiervoor. Het liep als een trein. Ik stuur je enkele foto’s die dit illustreren.

Nogmaals dank! Beste groeten en wie weet: tot …..ooit?!

Ad Adriaans / Ingeborg Schrama


Datum: 19 juni 2011

Deelnemer: Anja van de Westelaken (en familie)

Arrangement: Dagje GPS Avontuurlijke tocht

Cijfer: 8

Reactie:

Super leuk – Afgelopen zondag hebben wij met de hele familie (24p) de avontuurlijketocht gelopen. Ondanks het slechte weer, regen, hebben wij een geslaagde familiedag gehad. De tocht was erg leuk, genoeg te doen onderweg. Over de begeleiding zijn wij ook erg tevreden, zowel vooraf tijdens het organiseren als tijdens de tocht, er wordt met je meegedacht. Ik raad het iedereen aan.

Bron: Dagjeweg.nl, 20 juni 2011


Datum: 6 juni 2011

Deelnemer: Gymclub, mevrouw van Alebeek

Arrangement: Half Dagje GPS Avontuurlijke tocht

Reactie:

Hoi Patrick, ik wil je namens alle dames hartelijk bedanken voor het organiseren van ons avondje GPS wandelen. Iedereen vond het heel erg leuk. Ze hebben ook allemaal de foto’s gekregen en gezien. Veel succes met de dingen die je doet!

Jeannie van Alebeek


Datum: 21 mei 2011

Deelnemer: Annie van der Heijden

Arrangement: Dagje Schijndel in Beeld (fietstocht zonder GPS)

Cijfer: 8

Reactie:

“prettig geregeld en voor herhaling vatbaar iedereen kan hier aan meedoen”

Bron: Dagjeweg.nl, 26 mei 201


Datum: 21 mei 2011

Deelnemer: Pascal van Oers (DORP-ABS)

Arrangement: Dagje GPS Avontuurlijke tocht

Cijfer: 8

Reactie:

Goed georganiseerd – Het was een leuke wandeling met een gps. We zijn op plekken in Schijndel geweest waar je anders niet zo snel komt. Verder was de verzorging goed. De huifkartocht terug naar de startplaats was een leuke afsluiting.

Bron: Dagjeweg.nl, 23 mei 2011


Datum: 21 mei 2011

Deelnemer: Leden DORP-ABS (lokale politieke partij in Schijndel)

Arrangement: Dagje GPS Avontuurlijke tocht

Reactie:

Beste Patrick, Ontzettend bedankt voor de perfecte organisatie van ons DORP-ABS uitje. We hebben veel positieve reacties gekregen. Nogmaals dank, ook namens Koen, Eus en Mari.

Groeten, Ronny


Datum: 19 september 2010

Deelnemer: Familie Geerts (onze eerste klant)

Arrangement: Dagje GPS Avontuurlijke tocht

Cijfer: 9

Reactie:

Voor de Avontuurlijke tocht werden we ontvangen op Minicamping ‘t Skonste Plekske in Schijndel. Op zich al een geweldige locatie. Daarna trokken we erop uit met GPS, route en attributen, gedeeltelijk te voet over het Duits Lijntje. We kijken nu terug met de foto’s in het online fotoalbum op een geweldig geslaagd dagje met de hele familie. Onze complimenten voor de organisatie! Onze dag was helemaal top!!!

Bron: Dagjeweg.nl, 16 maart 2011


Natuurlijk stellen wij het op prijs om ook van uw groep positieve reviews en reacties te ontvangen. Hierdoor kan iedereen lezen dat wij onze slogan bij elke groep zullen waarmaken. Uw groep beleeft bij ons team ‘Het Gezelligste Dagje Uit!’ Wij zijn u graag van dienst bij de organisatie van uw eigen dagje uit op en rond de Vlagheide en zeker ook buiten het gebied!