Ons Team

Bourgondisch actief, gastvrij genieten van Brabant op zijn best…

… dat kan natuurlijk bij DagjeGPS.nl!!!

Aan de oostelijke rand van Het Groene Woud en midden in de ‘parel’ van de Brabantse Meierij (Meierijstad) is het team van DagjeGPS.nl ook jullie gezelschap graag van dienst bij de organisatie van ‘Het Gezelligste Dagje Uit!’ met spel, plezier, educatie, actie, teambuilding, (ont)spanning en avontuur!

Het innovatieve team van DagjeGPS.nl bedenkt, ontwikkelt en organiseert unieke en actieve outdoor groepsactiviteiten met een unieke spelbeleving door inzet van GPS en nieuwe mobiele media. Dit zijn cultuurhistorische GPS wandelingen, sportieve en actieve GPS events, speurtochten, outdoorgames en droppings. Voor verschillende vrijetijdslocaties en attractiepunten ontwikkelt ons team eigen GPS-arrangementen. Denk hierbij aan Dagje GPS ‘Avontuurlijke tocht’ of Dagje GPS ‘Koeverings Ganzenbord’. Uiterst populair is het Dagje GPS ‘Denken Durven Doen Dropping’, maar ook Dagje GPS ‘Family Battle’, Dagje GPS ‘Dagje TV maken’ en Dagje GPS ‘Wie is de Spion?’.

Het team van DagjeGPS.nl is niet gebonden aan één recreatiepunt of één vaste horecagelegenheid en profileert zich daarom zeker niet als een horecabedrijf. De deelnemers aan de activiteit staan centraal. De beleving van ‘Het Gezelligste Dagje Uit!’ wordt door de organisatie van DagjeGPS.nl in samenwerking met onze partners compleet verzorgd (met culinaire mogelijkheden voor, tijdens of na de activiteit). Dat kan allemaal voor de scherpste prijs! En natuurlijk mag én kan iedereen bij ons gewoon meedoen!!!

Sinds juli 2009 is DagjeGPS.nl voor iedereen de ‘No. 1’ van onze regio! DagjeGPS.nl biedt ook vrijwilligers, leerlingen en studenten een kans om praktische vakkennis en ervaring op te doen in de leisurebranche en is een door S-BB erkend leerbedrijf.

Heel graag tot ziens bij jullie eigen ‘gezelligste dagje uit’ op de Vlagheide…

…of op één van de andere locaties in Meierijstad!

Graag tot ziens bij DagjeGPS.nl!

Beleef Samen ‘Het Gezelligste Dagje Uit’!

INFORMEREN EN RESERVEREN?

BEL: 0877-848408

DagjeGPS.nl – RecreatieTeamVlagheide.nl – HetGezelligsteDagjeUit.nl