Kort Dagje GPS

De meeste activiteiten van DagjeGPS.nl duren ongeveer 3,5 tot 4,5 uur. Voor de oudste en de jongste deelnemers kan dat net iets te lang duren, vooral bij een pittige wandeling, zoals bij het Dagje GPS ‘Denken Durven Doen Dropping’. Bij een ‘Kort Dagje GPS’ zijn de deelnemers minder lang onderweg, de afstand is wat korter en het aantal opdrachten is beperkt. Ook ontbreekt de standaard eerste consumptie bij de ontvangst. Daarom wordt er ook een lagere prijs gehanteerd, namelijk € 12,50 per deelnemer!

 

Het team van DagjeGPS.nl presenteert het Kort Dagje GPS ‘Avontuurlijke tocht’

Een Kort Dagje GPS is een GPS-activiteit van ongeveer 1,5 tot 2 uur. Er is geen pauze onderweg, mits anders wordt afgesproken. Het kost slechts € 12,50 per deelnemer en is bestemd voor groepen vanaf vijftien deelnemers. De prijs blijft voor alle deelnemers hetzelfde, ook bij een hoger aantal deelnemers. Een drankje en eventueel iets lekkers bij de ontvangst, onderweg en/of bij de prijsuitreiking kunnen als optie in de reservering worden meegenomen.

 

Sinds het seizoen 2016 heeft het team van DagjeGPS.nl ook het Dagje GPS ‘Kids Adventure’ in het assortiment. Dit is hét Dagje GPS voor een onvergetelijk en geslaagd kinderfeestje voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar…

Graag tot ziens bij DagjeGPS.nl!

Beleef Samen ‘Het Gezelligste Dagje Uit’!

INFORMEREN EN RESERVEREN?

BEL: 0877-848408

DagjeGPS.nl – RecreatieTeamVlagheide.nl – HetGezelligsteDagjeUit.nl