Dagje GPS ‘Koeverings Ganzenbord’

  Slechts € 17,95 p.p.

>>> Vanaf de 13e deelnemer € 14,50 p.p.
Bel, app of mail ons voor een prijsopgaaf!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Spel met GPS en authentieke grote dobbelsteen
  • Oudhollands familiespel (voor jong en oud) in de natuur
  • Spelelementen, vraagstukken en raadsels
  • Teams strijden tegen elkaar
  • Speelduur: plm. 2,5 tot 4 uur (afhankelijk van het aantal ‘hoge ogen’ dat u met de dobbelsteen werpt)

 

Programma

(De tijden zijn ter indicatie. Andere starttijden zijn bespreekbaar.)

 

  Ontvangst & instructie

Onder het genot van het GRATIS welkomstdrankje (koffie, thee of frisdrank) – met appelgebak als extra optie – wordt het gezelschap door het team van DagjeGPS.nl ontvangen op één van onze gastvrije locaties, zoals Tennispark de Eerde in Eerde. Er volgt een duidelijke instructie en uitleg van het spel of de activiteit. De groep wordt in teams verdeeld en de deelnemers ontvangen een korte GPS-instructie, een GPS, een dobbelsteen, de plattegrond, de spelregels en de nodige opdrachtformulieren, zodat elk team kan beginnen met hun eigen ganzenbordspel op de Koevering en de Vlagheide.

 

  Dagje GPS ‘Koeverings Ganzenbord’

Wie kent het niet? Ganzenbord, het Oudhollands gezelschapsspel dat door de oudere generatie met de jongere werd gespeeld en zo door hele families werd overgeleverd. Bij elke worp een paar stapjes vooruit in het bijzondere gebied van Vlagheide. Maar pas op, kom niet in de gevangenis en raak niet in de put, want dan zou je zomaar eens wat punten kunnen verliezen ten opzichte van de tegenstander. Dit levende ganzenbord wordt met dobbelstenen, GPS-ontvanger en maar liefst 63 gevarieerde opdrachten gespeeld. Het Koeverings Ganzenbord is dus een echt familiespel!

 

  Prijsuitreiking

Het team met de hoogste score is uiteraard de winnaar. Het winnende team wordt gehuldigd met een officiële oorkonde van DagjeGPS.nl.Als prijs ontvangt het team een kruikje (h)eerlijk gebrouwen speltbier van de lokale bierbrouwerij Sint Servattumus of een heerlijk bruisende Schijndelse Rebel van de lokale wijnmaker Winery & Herbs. Het winnende team ontvangt de eeuwige roem en een daverend applaus van de andere teams. En voor de jongere deelnemers heeft onze organisatie vanzelfsprekend altijd een passende prijs als verrassing!

 

  Einde activiteit

Einde activiteit met aansluitend eventueel een Ambachtelijke BBQ, een diner of feestavond. Samen met onze partners doen wij onze uiterste best om uw wensen in te vullen.

 

Aantal deelnemers

Vanaf 10 personen (minder deelnemers is mogelijk met prijs voor tien)

 

Prijs

Activiteit voor 10-12 deelnemers € 17,95 p.p.
Vanaf de 13e deelnemer € 14,50 p.p.
Deelname voor kinderen 5-10 jaar € 14,50 p.p.
Deelname voor kinderen tot 5 jaar GRATIS (excl. drankje)
(Het welkomstdrankje per deelnemer is bij de prijs inbegrepen!)

 

Extra informatie

Het gebied Vlagheide, waarin dit unieke spel gespeeld wordt, is hoofdzakelijk een verwilderd natuurgebied dat door verschillende functies uit het verleden een variëteit kent aan paden: bospaden, zandpaden, kiezelpaden, bergpaden en verharde wegen. Het is daarom niet rolstoelvriendelijk en absoluut niet geschikt voor kinderwagens, buggy’s, bolderkarren en dergelijke. Ook het dragen van nette kleding is daarom niet aan te raden. Draag tijdens de activiteit stevige schoenen, waarmee u prettig kunt wandelen. Het wandelen of spelen in dit gebied is niet gevaarlijk, maar geschiedt wel geheel op eigen risico.

 

Informeren & reserveren

Bel ons gerust voor meer informatie op 0877-848408. Een berichtje naar info@dagjegps.nl mag natuurlijk ook!
Ons team is jullie gezelschap graag van dienst bij de organisatie van ‘Het Gezelligste Dagje Uit’!

Graag tot ziens bij DagjeGPS.nl!

Beleef Samen ‘Het Gezelligste Dagje Uit’!

INFORMEREN EN RESERVEREN?

BEL: 0877-848408

DagjeGPS.nl – RecreatieTeamVlagheide.nl – HetGezelligsteDagjeUit.nl