Dagje GPS ‘Denken Durven Doen Dropping’

Slechts € 21,95 p.p.

>>> Vanaf de 13e deelnemer € 16,50 p.p.
Bel, app of mail ons voor een prijsopgaaf!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Avontuurlijk spel met GPS
  • Behendigheidsopdrachten
  • Geheime codes en raadsels oplossen
  • Teams spelen tegen elkaar
  • Speelduur: plm. 4 uur

Programma

(De tijden zijn ter indicatie. Andere starttijden zijn bespreekbaar.)

 

  Ontvangst & instructie

Onder het genot van het GRATIS welkomstdrankje (koffie, thee of frisdrank) – met gebak als extra optie – wordt het gezelschap door ons team ontvangen op één van onze gastvrije locaties, zoals bij Classic Park in Boxtel, Winery & Herbs of Café-zaal ‘t Zuid in Schijndel. Er volgt een duidelijke instructie en uitleg van de activiteit. De groep wordt in teams verdeeld en de deelnemers ontvangen een korte GPS-instructie, een GPS, de nodige opdrachtformulieren en een fotocamera, zodat elk team kan beginnen met hun eigen moderne dropping.

 

  Dagje GPS ‘Denken Durven Doen Dropping’

Een spel met GPS en verrassende variërende denk- en doe-opdrachten die iedereen gemakkelijk kan uitvoeren. De groep deelnemers wordt ‘geblinddoekt’ met speciaal vervoer naar een uiterst geheime locatie gebracht. Hier begint het spel. De groep wordt verdeeld in teams, waarbij de GPS-ontvanger de deelnemers naar verschillende locaties brengt. De samenwerking binnen het team wordt op de proef gesteld. Een aantal opdrachten moet per team op foto worden vastgelegd. Mobiele media, zoals iPads, iPhones en smartphones zijn hierbij toegestaan en worden zelfs aangeraden… Tijdens de tocht ontcijfert u een geheime code. Met deze code mag het winnende team (met de hoogste score) als eerste proberen de kluis te openen.

 

  Korte pauze

Onderweg komen alle teams langs een pauze-post, waarbij de teams even op adem kunnen komen en (indien gereserveerd) een pauze-drankje kunnen nuttigen. Voor elk team ligt er een bonusopdracht te wachten.

 

  Dagje GPS ‘Denken Durven Doen Dropping’ (vervolg)

Na de korte pauze wordt door het team de dropping voortgezet met de laatste opdrachten.

 

  Prijsuitreiking

Het team met de hoogste score is uiteraard de winnaar. Het winnende team wordt gehuldigd met een officiële oorkonde van DagjeGPS.nl. Als prijs ontvangt het team een kruikje (h)eerlijk gebrouwen speltbier van de lokale bierbrouwerij Sint Servattumus of een heerlijk bruisende Schijndelse Rebel van de lokale wijnmaker Winery & Herbs. Het winnende team ontvangt de eeuwige roem en een daverend applaus van de andere teams. En voor de jongere deelnemers heeft onze organisatie vanzelfsprekend altijd een passende prijs als verrassing!

 

  Einde activiteit

Einde activiteit met aansluitend eventueel een Ambachtelijke BBQ, een diner of feestavond. Samen met onze partners doen wij onze uiterste best om uw wensen in te vullen.

Tip

Maak het Dagje GPS compleet met een extra ritje van huis naar de ontvangstlocatie (en/of retour) verzorgd door In2Heaven Limousine Service.

 

Aantal deelnemers

vanaf 10 personen (minder deelnemers mogelijk met prijs op aanvraag)

 

Prijs

Activiteit voor 10-12 deelnemers € 21,95 p.p.
Vanaf de 13e deelnemer € 16,50 p.p.
Deelname voor kinderen 5-10 jaar € 16,50 p.p.
Deelname voor kinderen tot 5 jaar GRATIS (excl. drankje).
(Het welkomstdrankje per deelnemer is bij de prijs inbegrepen!)

 

Extra informatie

Het natuurgebied, waarin dit unieke spel gedeeltelijk gespeeld wordt, is hoofdzakelijk een verwilderd natuurgebied dat zeer geliefd is door insecten en amfibieën. Beschermmiddelen, zoals ‘Deet’, tegen muggen en andere insecten wordt daarom zeer aangeraden. Het wandelgebied kent zowel natte als droge wandelpaden. De route gaat over bospaden, zandpaden, kiezelpaden, verharde wegen en is daarom niet rolstoelvriendelijk en absoluut niet geschikt voor kinderwagens, buggy’s, bolderkarren en dergelijke. Ook nette kleding is niet aan te raden. Draag tijdens de activiteit stevige schoenen (of laarzen), waarmee u prettig kunt wandelen. Het wandelen of spelen in dit gebied is niet gevaarlijk, maar geschiedt wel geheel op eigen risico.

 

Informeren & reserveren

Bel ons gerust voor meer informatie op 0877-848408. Een berichtje naar info@dagjegps.nl mag natuurlijk ook!
Ons team is jullie gezelschap graag van dienst bij de organisatie van ‘Het Gezelligste Dagje Uit’!

 

Graag tot ziens bij DagjeGPS.nl!

Beleef Samen ‘Het Gezelligste Dagje Uit’!

INFORMEREN EN RESERVEREN?

BEL: 0877-848408

 

DagjeGPS.nl – RecreatieTeamVlagheide.nl – HetGezelligsteDagjeUit.nl