Dagje GPS ‘Avontuurlijke tocht’

Slechts € 17,95 p.p.

>>> Vanaf de 13e deelnemer € 14,50 p.p.
Bel, app of mail ons voor een prijsopgaaf!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Avontuurlijk spel met GPS
  • Eenvoudig fysieke opdrachten
  • Los de raadsels op
  • Ontcijfer de code van de kluis
  • Teams spelen tegen elkaar
  • Speelduur: plm. 4 uur

 

Programma

(De tijden zijn ter indicatie. Andere starttijden zijn bespreekbaar.)

 

  Ontvangst & instructie

Onder het genot van het GRATIS welkomstdrankje (koffie, thee of frisdrank) – met appelgebak als extra optie – wordt het gezelschap door ons team ontvangen op één van onze gastvrije locaties, zoals bij Tennispark de Eerde in Eerde. Er volgt een duidelijke instructie en uitleg van de activiteit. De groep wordt in teams verdeeld en de deelnemers ontvangen een korte GPS-instructie, een GPS, het verhaal, de nodige opdrachtformulieren en een fotocamera, zodat elk team kan beginnen met hun eigen Avontuurlijke tocht.

 

  Dagje GPS ‘Avontuurlijke tocht’

De Avontuurlijke tocht is een spel met GPS en verrassende variërende fysieke opdrachten onderweg die iedereen gemakkelijk kan uitvoeren. De samenwerking binnen het team wordt op de proef gesteld. De opdrachten moeten per team op foto worden vastgelegd. Tijdens de tocht ontcijfert u een geheime code. Met deze code mag het team met de meeste punten als eerste proberen de kluis te openen. De opening van de kluis leidt tot de ‘overwinning’ van het gebied Vlagheide.

 

  Korte pauze

Onderweg komen alle teams langs een pauze-post, waarbij de teams even op adem kunnen komen en (indien gereserveerd) een pauze-drankje kunnen nuttigen. Voor elk team ligt er een bonusopdracht te wachten.

 

  Dagje GPS ‘Avontuurlijke tocht’ (vervolg)

Na de korte pauze wordt door het team de Avontuurlijke tocht voortgezet.

 

  Prijsuitreiking

Het team met de hoogste score is uiteraard de winnaar. Het winnende team wordt gehuldigd met een officiële oorkonde van DagjeGPS.nl. Als prijs ontvangt het team een kruikje (h)eerlijk gebrouwen speltbier van de lokale bierbrouwerij Sint Servattumus of een heerlijk bruisende Schijndelse Rebel van de lokale wijnmaker Winery & Herbs. Het winnende team ontvangt een daverend applaus van de andere teams. En voor de jongere deelnemers heeft onze organisatie vanzelfsprekend altijd een passende prijs als verrassing!

 

  Einde activiteit

Einde activiteit met aansluitend eventueel een Ambachtelijke BBQ, een diner of feestavond. Samen met onze partners doen wij onze uiterste best om uw wensen in te vullen.

 

Aantal deelnemers

vanaf 10 personen (minder deelnemers mogelijk met prijs op aanvraag)

 

Prijs

Activiteit voor 10-12 deelnemers € 17,95 p.p.
Vanaf de 13e deelnemer € 14,50 p.p.
Deelname voor kinderen 5-10 jaar € 14,50 p.p.
Deelname voor kinderen tot 5 jaar GRATIS (excl. drankje).
(Het welkomstdrankje per deelnemer is bij de prijs inbegrepen!)

 

Extra informatie

Het gebied Vlagheide, waarin dit unieke spel gespeeld wordt, is hoofdzakelijk een verwilderd natuurgebied dat door verschillende functies uit het verleden een variëteit kent aan paden: bospaden, zandpaden, kiezelpaden, bergpaden en verharde wegen. Het is daarom niet rolstoelvriendelijk en absoluut niet geschikt voor kinderwagens, buggy’s, bolderkarren en dergelijke. Ook het dragen van nette kleding is daarom niet aan te raden. Draag tijdens de activiteit stevige schoenen, waarmee u prettig kunt wandelen. Het wandelen of spelen in dit gebied is niet gevaarlijk, maar geschiedt wel geheel op eigen risico.
Uit ervaring en reacties blijkt dat het Dagje GPS Avontuurlijke tocht een flinke wandeling betreft van ongeveer 8,5 kilometer. Daarom hebben wij voor u ook een Kort Dagje GPS Avontuurlijke tocht in ons aanbod. Laat het ons gerust weten, wanneer u de voorkeur hebt voor een korter spel of kortere wandeling.

 

Informeren & reserveren

Bel ons gerust voor meer informatie op 0877-848408. Een berichtje naar info@dagjegps.nl mag natuurlijk ook!
Ons team is jullie gezelschap graag van dienst bij de organisatie van ‘Het Gezelligste Dagje Uit’!

Graag tot ziens bij DagjeGPS.nl!

Beleef Samen ‘Het Gezelligste Dagje Uit’!

INFORMEREN EN RESERVEREN?

BEL: 0877-848408

DagjeGPS.nl – RecreatieTeamVlagheide.nl – HetGezelligsteDagjeUit.nl